Restaurant Hotel
& Pub

The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.

To the restaurant To the hotel

Mittagsmenü

Montag und Dienstag Ruhetag

3-gängiger Menüpreis 13,00
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,50)

Frittatensuppe
Reisfleisch mit Saft und Salat
oder
Kaspressknödel mit Kräuter-Sauerrahm und Salat
Biskuitroulade

Gemüsecremesuppe
Bunte Nudeln mit Pilzen und Schinkenstreifen in Lauch-Oberssauce dazu Salat
oder
Bunte Nudeln mit Pilzen in Lauch-Oberssauce dazu Salat
Joghurt mit Früchten

Selleriecremesuppe
Gebackenes Fischfielt mit Petersilkartofferl und Salat
oder
Kartoffelpuffer mit Kräuter-Sauerrahm und Salat
Pudding

Newsletter

Would you like to receive our newsletter (4 x per year)?

Link to register

A picture says more than a thousand words..