Restaurant Hotel
& Pub

The restaurant at the Hotel Post Hönig combines traditional hospitality with fine cuisine using regional and seasonal produce. In addition to the famous dry-aged beef and fine offal (both subject to availability), the ambience of the old wood-pannelled restaurant or the conservatory offer an inviting experience.
The wine cellar, managed by Fritz Hönig, presents exquisite wines. The extensive breakfast buffet, seasonal specialities and events underline the restaurant’s affiliation to the Lower Austrian inn culture, and modern facilities with an e-charging station complete the offer.

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Mittagsmenü

Montag und Dienstag Ruhetag

3-gängiger Menüpreis 12,50
(2-gängig ohne Suppe oder Dessert 12,00)

Frittatensuppe
Hühnerragout mit Gemüse und Reis
oder
Eiernockerl mit Salat
Dessert

 

Pofesensuppe
Grammelnködel mit Sauerkraut
oder
Gnocchi mit Rahmspinat und Salat
Kuchen mit Schlagobers

Kartoffel-Steinpilzsuppe
Gebackenes Dorschfilet mit Petersilkartofferl und Salat
oder
Kaspressknödel mit Kräuter-Sauerrahm und Salat
Joghurt mit Früchten

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